Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Grand Prix зібрали 137 тисяч гривень на онкообстеження жінок Херсонщини

Що нашим людям потрібно в такому буремному та стрімкому житті? Вчасно зупинитися від повсякденного бігу та гарно відпочити, відчути сильні та красиві емоції. Людям потрібно Свято, саме так – з великої букви!! Грандіозне, незабутнє, незвичайне!!! І таке свято 7 липня подарували херсонцям та гостям нашої області Спілка жінок Херсонщини та Благодійний Фонд Євгена Рищука.

На комфортабельній базі кінного клубу Гран-Прі у селі Праві Саги Олешківського району відбувся Вечір на Івана Купала. В ньому взяло участь більше 5000 осіб – дорослі та діти. В цей день створилося чотири нові сім’ї! Закохані побралися під гучні аплодисменти присутніх за допомогою проекту «Шлюб за добу», який так вдало започаткувало Міністерство юстиції Україні.

На Вечорі Івана Купала учасники свята відвідали більше десятка локацій під відкритим небом. Тест-драйв від Центру «Тойота», ярмарок народних майстрів, конкурс краси «Купальська Мавка», піротехнічне шоу, концерти вокального гурту, майстер-класи від психологів та хіромантів, спеціальні дитячі творчі майстерні та забавки і багато іншого.

Чоловіки мірялися силою у перетягуванні канату, дівчата плели вінки, співали пісні. Хтось катався на човні, а хтось їв смачну сільську кашу зі шкварками. А дехто навіть злетів над землею на повітряній кулі з написом Grand Prix!

Ой, як було! Ух, як було на cвяті Івана Купала! Чи багато у нас місць, де можна відпочити душею і серцем, та ще й з комфортом? Клуб Гран–Прі – саме таке місце. Для сімей зі стажем, для молодят і для тих, хто ще тільки на початку своїх романтичних відносин. Чого тільки варто присісти на лавочку під деревце на березі озера, і враз наступає незвичайний стан – відчуття щастя.

Безперечно, 7 липня в Гран Прі зібралися щасливі люди. Більше 500 щасливців – хіба це замало?

Святковий ексклюзив від Євгена Рищука:

Яке значення має для Вас свято Івана Купала?

-Це об’єднання людей та казкові, гарні емоції хоч б один раз на рік.

Що таке кохання у вашому розумінні?

-Це «жахливе» питання» (сміється). Я не готовий дати на нього відповідь.

Чи доводилося Вам у своєму житті, умовно кажучи, стрибати через вогонь, адже це таки небезпечно, хоча, з іншого боку, це має оздоровлюючу дію?

-Доводиться кожного дня!

Будете шукати цвіт папороті?

-Ні.

Чому?

-Не вірю.

Ви досягли своєї мети у житті?

-Ще ні.

Є грандіозні плани?

-Саме так!

Куди будуть направлені кошти, зібрані на святі? Адже цей захід проводився із благодійною метою?

-Так. Зібрані кошти будуть направлені для медичних обстежень на онкозахворювання дівчат від 18 років та жінок з віддалених сіл, містечок та районних центрів Херсонської області. На превеликий жаль, наша область – одна з лідерів по онкологічним захворюванням. Я вважаю,з цього приводу треба вживати термінових заходів!

Хоча пан Рищук і сказав, що не буде шукати «квітку щастя», я думаю, що він давно вже її знайшов. Він давно спіймав удачу в своєму житті, якби це не так, то й не було б ні кінного клуба «Гран Прі», ні підприємства «УкрАвіт». А для цього дійсно потрібно «стрибати через вогонь», необхідна сталева ділова хватка, наполегливість, сміливість, хазяйновитість та звичайно авторська, унікальна бізнес-стратегія ведення справ.

Як написано у джерелах давньої писемності: хто цвіт папороті знайде, той буде мати чудодійну сил, знайде всі скарби і все на світу йому буде підвладно… «Гран Прі» – справжня перлина на карті Херсонської області.

Відзначити вечір на Івана Купала приїхали не тільки мешканці Херсона, Олешок, Голої Пристані, а також гості з Миколаєва та Києва. За півдоби люди наспівалися, натанцювалися, і потім, вже ніччю, радісні та задоволені йшли до автобусів (які люб’язно їм запропонували організатори) та ділилися враженнями.

А враження справді незабутні. Велике купальське вогнище запалило у серцях учасників свята маленький вогник добра та щастя.

Автор: Світлана Чистякова

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН