Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відбудеться сімейне свято “Івана Купала”

2010 року на території Правих Саг Олешківського району був відкритий кінний клуб «Grand Prix». Почалось все зі участі у змаганнях, перемог клубу на європейських турнірах. Зараз же територія приймає дітей зі всієї області, стає місцем проведення сімейних фестивалів, культурних заходів.

Власник клубу Євген Рищук не приховує, що організацією масових заходів привертає до себе більше відвідувачів, але те, що благодійність додає політичної ваги, заперечує.

У прямому ефірі студії «Українського півдня» депутат Херсонської обласної ради Євген Рищук розповів про соціальні проекти, які розпочались ще задовго до політичної кар’єри і продовжуються дотепер.

Підтримка дітей – талановитих, особливих, без батьківського піклування, родин воїнів АТО – пріоритет у діяльності Благодійного фонду Євгена Рищука. Три роки тому розпочалась співпраця з громадською організацією «Спілка жінок Херсонщини». І всі соціальні проекти реалізуються разом з головою Спілки Іриною Ніколаєвою та волонтерами.

«Ми підтримуємо талановитих дітей. Започаткували премію «Кращому учню району», і я радію, коли її отримує дитина з якогось віддаленого села. У клубі відпочивають зараз діти із Білозерського району, я побачив, порадів за них. Все почалось з того, що приходили люди і просили про допомогу. І ти розумієш, що не можеш не допомогти. Раніше це не було на видноті, а лише зараз, коли я у політиці. Фонд виник не просто так, у нас була дитина-інвалід, ми це пройшли, знаємо, що це таке. Тож до політики це не має жодного стосунку», – сказав Євген Рищук.

У Міжнародний день захисту дітей «Grand Prix» прийняв рекордну кількість дітей і дорослих. Разом на території відзначили дитяче свято 3 200 дітей з різних районів області, для них працювали 120 волонтерів, які влаштовували розваги, пригощання, концертні номери. 7 липня у кінному клубі «Grand Prix» відбудеться сімейне свято «Івана Купала». Організатори проводять його втретє для пропаганди сімейних цінностей і відпочинку всією родиною. Очікують, що цього року на Купала завітають до 7 тисяч гостей.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН