Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні дітей пільгових категорій привітали з Днем святого Миколая

У сімейному спортивно-розважальному комплексі (ТРЦ «Фабрика») напередодні Дня святого Миколая відбувся благодійний ранок для дітей, позбавлених батьківського піклування, з родин воїнів АТО та переселенців.

JUMP PARK підготував інтерактивне спілкування з аніматорами, мандрівку з героями мультфільму «Звірополіс» та ще безліч розваг. JUMP PARK є організатором багатьох благодійних акцій, до яких залучає інших підприємців, благодійні фонди, приватні структури.

На відкритті благодійного заходу секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко вручила подяку від міської влади директору спортивно-розважального комплексу JUMP PARK Наталії Іващенковій за організацію та участь у благодійних проектах.

«Я вдячна колективу JUMP PARK за те, що своєю діяльністю пропагують саме сімейний відпочинок. Цим зміцнюють українські родини, адже тільки спільне дозвілля дає можливість поспілкуватись батькам і дітям. Від імені міського голови, апарату виконавчої влади та депутатського корпусу висловлюю щиру подяку за організацію таких заходів”, – прокоментувала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН