Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внаслідок ворожих обстрілів правобережжя Херсонщини постраждали двоє поліцейських та літня жінка

Минулої доби та сьогодні вночі військові рф застосовували артилерію, міномети, реактивні системи залпового вогню, безпілотні літальні апарати, авіабомби. Також був нанесений удар балістичною ракетою. В результаті обстрілів отримали поранення двоє працівників поліції та літня жінка, зазнали пошкоджень житлові будинки, транспортні засоби, приміщення медичного та навчальних закладів, кав’ярня, господарські споруди агропідприємства та газопроводи, – повідомляє Поліція Херсонщини.
У Херсонському районі під ворожим вогнем перебували обласний центр, Антонівка, Білозерка, Станіслав, Понятівка, Чорнобаївка, Комишани та Інженерне.
На території Бериславського району ворог атакував Саблуківку, Новоберислав, Львове, Ольгівку, Тягинку, Новокаїри, Золоту Балку та безпосередньо районний центр. Також росіяни обстрілювали Козацьке та Веселе Каховського району.
У Херсоні в результаті обстрілів Корабельного та Дніпровського районів були пошкоджені гуртожиток навчального закладу, приміщення медичної установи, багатоповерховий та два приватні будинки, будівля ресторану, три цивільні транспортні засоби та службовий автомобіль поліції, газопровід низького тиску. Також легкі травми отримала 81-річна жінка.
У Станіславі від вибухів ворожих снарядів пошкоджень зазнали три приватні будинки та газопровід низького тиску, у Білозерці – три приватні будинки, у Комишанах – приватний будинок і газопровід.
У Бериславі від вибухів двох ворожих БпЛА типу «FPV» легкі поранення отримали двоє працівників поліції. У Золотій Балці від вибуху дрона-камікадзе пошкоджено приватний будинок.
Тягинку військові рф атакували за допомогою РСЗВ, влучили в будівлю закладу харчування, в результаті чого виникла пожежа. Таким же чином ворог зруйнував приватний будинок у Львовому.
У Херсонському районі окупанти скерували на агропідприємство балістичну ракету. В результаті вибуху були пошкоджені господарчі споруди підприємства. По Новобериславу ворог запустив дві авіабомби. Внаслідок вибухів зруйнувано приватний будинок та навчальний заклад.
Також одну авіабомбу росіяни скерували на школу у Львовому.
Крім цього, дві КАБи військові рф застосували по території Веселого. А у Козацькому внаслідок мінометного обстрілу був пошкоджений приватний будинок.
На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки, представники державної служби з надзвичайних ситуацій. За фактами воєнних злочинів армії рф минулої доби слідчі поліції Херсонщини розпочали 10 кримінальних проваджень. Проводяться необхідні слідчі заходи для належного документування та розслідування злочинів.
и ещё 4
Все реакции:

31

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН