Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонському депутату виборці написали відверто про владу, дороги, ціни і умови життя.

Депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко повідомив на своїй Фейсбук сторінці про те, із чим до нього звертаються виборці:

 

 – В мою приймальню завітав мешканець м.Берислава Краснов Євген Миколайович. Як завжди жалівся про наболіле: відсутність пільгових перевезень, вщент зруйновані дороги, небажання спілкування сьогоднішнього керівництва району а в деяких випадках і області. Як-то кажуть: взяв мене на «слабо» розмістити своє звернення до голови ОДА на своїй сторінці в ФБ. Якщо ми будуємо правову державу, якщо ми бажаємо мати здорове суспільство в такому випадку «наших» чи «ваших» не повинно бути. Треба вміти чути і неприємні питання… Тому розміщую даний лист як і обіцяв виборцеві.
Від себе хочу додати, що питання відносно пільгового перевезення підіймались неодноразово, на рівні району – ніхто не чує… Питання щодо якісного перевезення відповідно до маршрутів, які були розроблені та на які погодились перевізники при їхній участі у тендерах, неодноразово підіймались, але перевізники ігнорують наші звернення. Будемо більш радикально підходити до цих питань при розгляді нових тендерів на пасажирські перевезення. Щодо особистого прийому громадян, першими особами області, дійсно є потреба і бериславці чекали на неї, бо до районної влади в них є дуже багато питань а спілкування відсутнє.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН