Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Педагоги з Херсонщини відвідали інноваційні освітні заклади Києва

З 18 по 20 квітня 2024 року освітяни Києва діляться досвідом з колегами Херсона.
Протягом цих днів керівники закладів загальної середньої освіти Херсонщини відвідали інноваційні освітні заклади столиці. Ознайомилися з різними моделями їх фінансування, напрямками роботи, організацією змішаного формату навчання, харчуванням за новою реформою, – повідомляється на сторінці  управління освіти та науки Херсонської ОВА.
Начальниця управління Наталя Журженко взяла участь у презентації 600 рецептів Євгена Клопотенка для учнів столиці. Захід відбувся за підтримки першої леді Олени Зеленської, Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоровʼя України.
Також керівники побачили роботу позашкільного закладу, який не тільки охоплює дітей різними напрямами виховної роботи, а й допомагає реабілітації воїнів ЗСУ, їхнім родинам та ознайомилися з можливостями синергії загальної середньої освіти із позашкіллям.
Усі ці заходи стали можливими завдяки співпраці управління освіти Херсонської міської ради із Департаментом освіти і науки м. Києва, Асоціацією міст України, Асоціацією шкіл м. Києва, Інститутом післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.
Освітяни Херсона щиро вдячні директорці Департаменту Олені Фіданян та керівникам закладів Києва за набутий досвід, нові ідеї та гостинну зустріч!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН