Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Форум депутатів місцевих рад відбувся на Херсонщині (фото)

Про це повідомляє депутат Херсонської облради Ігор Йосипенко від політичної партії “Європейська солідарність”:

– Вперше відбувся форум депутатів місцевих рад Херсонщини, зібравши разом представників місцевого самоврядування з різних районів області. Захід проходив на схилах Дніпра, поруч з історико-культурною пам’яткою – Кам’янська Січ. Така локація додає відповідальності перед нашими пращурами – самовіддано працювати на розвиток України.

Єдина команда «Європейської Солідарності» — це команда однодумців, що в такі складні часи боронить нашу державу. Після виборів позиції партії зміцнилися, а наша партійна організація Бериславського району згуртувалася, адже ми маємо єдину мету — аби Україна стала повноцінним членом великої європейської сім’ї. Партійний успіх Бериславського району в розбудові “Європейської Солідарності” на півдні України знаковий, до нас приєднується все більше прихильників.

На форумі депутат Херсонської обласної ради Олександр Співаковський виступив з доповіддю на тему: «Освіта – як соціальний капітал розвитку Херсонщини». Це важливо, аби талановита та амбітна молодь залишалася на Херсонщині.

Керівник територіальної організації партії “Європейська Солідарність” Сергій Хлань на форумі теж закцентував увагу на тому, що позиції партії значно зміцнилися, приєднується активна молодь, якій небайдужі процеси в державі. За позитивними змінами і поповненням рядів новими членами – заслуга всієї нашої команди!

Пам’ятаймо, якщо ти щось робиш — роби це з повною віддачею і успіх не забариться
Щиро вдячний колегам за підтримку у висуненні мене кандидатом в депутати Верховної Ради України на проміжних виборах по 184 округу. Обіцяю не підвести! Працюємо разом!!!

Українці переможуть!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН