Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як не допустить реваншу проросійських сил на Херсонщині

Про це пише народний депутат України VIII скликання та керівник Херсонської обласної організації партії «Європейська Солідарність» Сергій Хлань:

– Україна потребує сильної партії, яка не дасть владі змінити курс євроінтеграції. Яка не допустить реваншу проросійських сил. Не лише в Києві, а в кожній області, кожному місті, кожній громаді. Тим більше в Херсонській області, яка є форпостом спротиву реваншу на Півдні. І тут така партія є. Це — «Європейська Солідарність» 🇺🇦

Ми — українці, ми захищаємо можливість будувати власний дім. Дім, де ми можемо відчувати себе в безпеці, де ми самі будемо вирішувати свої проблеми та виховувати своїх дітей.

Для цього треба розвивати сильну армію, щоб захиститися від агресії. Відстоювати свободу, без якої неможливе гідне життя. Відроджувати мову, яка робить нас нами.

Тому ми будемо працювати: роз’яснювати, доводити, показувати власним прикладом аргументовано та системно — навіщо вам треба підтримати нас.

Ми беремо на себе відповідальність, адже саме Херсонська Європейська Солідарність стоїть на передовій українізації України.

Знайомтесь з представниками списку політичної партії «Європейська Солідарність» у Херсонській області:

✅ Сергій Хлань, Голова Херсонської територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність», народний депутат 8 скликання від БПП, автор закону, що унеможливив приватизацію стратегічно важливого для України Північно-Кримського каналу, вчитель фізики та математики, економіст, успішний аграрій та бізнесмен.

✅ Ігор Йосипенко, діючий депутат облради від ЄС, який опікується питанням відродженням історико – культурної пам’ятки «Кам’янська Січ», фермер Півдня, який користується повагою серед людей, нагороджений іменним годинником командувача Сухопутних Військ ЗСУ за підтримку українських військових, аспірант.

✅ Олександр Співаковський, народний депутат 8 скликання від БПП, Ректор Херсонського державного університету, професор, Член-кореспондент НАПН України, заслужений працівник освіти, доктор педагогічних наук, почесний професор академії імені Яна Длугоша. Людина, якій в далеких 90-х вдалося одним із перших в Україні комп’ютеризувати школи Херсону. А на початку 2000-х переконати зайти в Україну велику міжнародну ІТ-компанію.

✅ Валерій Салтиков, депутат районної ради Каховського району від БПП, магістр державного права, голова Каховської РДА з 2015 по 2019 роки, особисто відзначений Президентом України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» у 2016 році та медаллю Міноборони «За зміцнення обороноздатності» у 2017 році.

✅ Володимир Куріков, єгер Скадовської районної організації Українського товариства мисливців та рибалок, сотник (керівник) Громадської організації «Скадовська сотня народної самооборони». В 2015 році очолив акції жителів південних районів Херсонщини з громадської блокади Криму. Інженер-механік.

✅ Віктор Пунгін, благодійник та меценат ЗСУ: 57-ї окремої мотопіхотної бригади, 28-мої окремої механізованої бригади. На базі власного господарства проводив ремонтні роботи автомобільної техніки ЗСУ та передав 3 одиниці. З 2015 року очолює Асоціацію фермерів та приватних землевласників Олешківського району. З 2015 року обраний від БПП депутатом Олешківської райради. Засновник і президент жіночого Футбольного клубу «Восход» — двократного бронзового призера Чемпіонату України.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН