Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський осередок “Європейської Солідарності” надав гуманітарну допомогу лікарням

Про це розповів у соцмережах політик Сергій Хлань.

Багато чую, що добро треба робити тихо, аби ніхто не знав. Я теж так думав, але мій досвід каже – ні, це велика помилка. Добро треба робити гучно, так щоб всі бачили та розуміли хто чого вартий. Щоб робити висновки.

Херсонська територіальна партія Європейська Солідарність продовжує допомагати лікарням – лише на цьому тижні ми передали 400 захисних костюмів та 40 пульсоксиметрів, прилади які визначають рівень кисню в крові без забору крові. Фахівці оцінять цей маленький, але важливий прилад.
Захисні костюми отримали майже всі лікарні області, всього було надано 1200 костюмів! Наші партійці роздали близько тисячі наборів для найбільш нужденних людей. Мало? Повністю згоден! А ви зробіть більше…
І це лише одна, не найбільша область! Уявляєте який об’єм допомоги від Петра Порошенко в масштабах всієї країни… Ось наприклад нещодавно Порошенко доставив 43 тисячі ІФА-тестів для визначення наявності антитіл до COVID-19, які також підуть по лікарням України.
Так, знаю, багато хто відноситься до цієї допомоги крізь зуби – “накрав, тепер нехай допомагає”. Але де ви бачили хоч одного українського корупціонера, Який накрадене витрачав на допомогу людям? Це нонсенс! На корупційні кошти купують нерухомість за кордоном, або десятки автівок, або ховають кошти у офшорах.
А ось щодо допомоги я не чув жодного разу! Вам не здається, Порошенко якимось дивним “крадієм”? Вам не здається, щось тут не так з “Порошенко-баригою”?

Я ось іноді думаю, а всі ці справи проти Порошенко, може це через заздрість Зеленського до нього? Це б дуже багато що пояснювало”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН