Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Європейська Солідарність” представила жінок, які представлятимуть партію на виборах

Інформацію опублікував на сторінці у соціальних мережах народний депутат VIII скликання, очільник регіонального відділу “ЄС” Сергій Хлань.

Збільшення жінок у владі напряму впливає на зростання економіки. У парламенті восьмого скликання, в якому я представляв Херсонщину, було найбільше депутаток — вперше з часів незалежності України. І це прекрасно! 

Збільшення політичної ролі жінок — це крок від декларативно рівних прав до справді рівних можливостей!

Тому «Європейська Солідарність» в Херсонській області веде потужні команди разом з досвідченими, талановитими й амбітними жінками, професіоналками у різних сферах діяльності: керівниці, освітянки, підприємиці, волонтерки, науковиці.

Так, в нашій команді до обласної ради балотуються:

Ольга С’єдіна, яка має більш як 47 років педагогічного стажу, відзначена почесними відзнаками «Василя Сухомлинського» та грамотою від президента Петра Порошенка до Дня незалежності. Ольга Валентинівна понад 10 років працювала начальником відділу освіту Нижньосірогозького району та 4 роки заступником голови РДА. За цей час в абсолютно у всіх школах району встановили склопакети, в закладах освіти забезпечили комп’ютеризацію та впровадили енергозберігаючі технології опалення.

Наталія Тарасова, с 2014 року і по 2019 — Голова районної державної адміністрації Верхньорогачицького району Херсонської області. Саме за сприяння Наталії Олександрівни у районі збережено чинну мережу закладів культури: музей, музичну школу, селищний та сільські будинки культури, сільські клуби, селищні та сільські бібліотеки. Пріоритетним напрямком завжди була робота по створенню та забезпеченню умов для творчого розвитку та естетичного виховання дітей та молоді, особливо обдарованих дітей, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Ольга Данілова, відома українська волонтерка, яка вже багато років опікується питаннями військовослужбовців ЗСУ, зокрема грошового та пенсійного забезпечення, як радник залучена до важливих законодавчих ініціатив у сфері безпеки та оборони України, в тому числі в роботі комітету ВР з безпеки та оборони та профільних відомствах КМУ. Неодноразово відзначена Президентами України за заслуги перед країною, наприклад «За гуманітарну участь в антитерористичній операції», нагороджена Хрестом Івана Мазепи. Сповна віддана роботі для досягнення результату. Людина, яка має височенний рівень довіри не лише в області й в Україні в цілому.

Вікторія Коваль, кандидатка педагогічних наук з 20 річним стажем роботи в Херсонському державному університеті. Свою діяльність тісно пов’язує з волонтерством та благодійністю. Постійний організатор, учасник заходів мистецького та спортивного спрямування місцевого й обласного рівнів. Працює на становленні активної, небайдужої та патріотичної молоді.

Наша проукраїнська і проєвропейська сила, впевнено долає 5% бар’єр в області. Ми маємо чіткий план змін в області та, що найголовніше, знаємо як втілити їх у життя.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН