Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Працівники спецслужб заблокували збір урожаю на Херсонщині?

Аграрії Херсонщини приступили до збору врожаю. Але як традиційно в ці дні виникають ділки, які ласі до чужого майна, займаючись рейдерським захопленням. Прикро, що це відбувається в той час, коли Президент України створює антирейдерські штаби, різні заходи, борючись з цим ганебним явищем. Але жнива розпочалися, а з ним – і крадіжки на полях. Цього разу в них задіяні і представники Служби безпеки України. Це відбувається в Каховському районі Херсонської області в селі Богданівка. 

Про це повідомив у соціальних мережах народний депутат України VIII скликання Сергій Хлань. Він розповів про подробиці ситуації та розмістив відео:

Начался сбор урожая!)
Это сотрудник СБУ. Конечно с виду не очень похож на борца с шпионами, но со шпионами он и не борется
Сейчас этот сотрудник занимается кражей чужого урожая – блокирует работу уборной техники. Не борьбой за безопасность страны, а борьбой за чужой урожай.
Он не один, здесь их целая команда. А может и бригада. Нет ни решения суда, нет ни одного документа, который позволял бы блокировать сбор урожая.
Просто корочка. Может это инвестиционная няня?

https://www.facebook.com/sergey.khlan/videos/3141686249286095/?__xts__[0]=68.ARCi0HhDtimFn5l92hcpOaaDuvbJMGokpODKKUd3JiFVLkEEai9OF1Qm9yEJ_F0K1Tk4iOTU-pOgJIQo-b_q0eEAVKS014j28lLfHDMMYbB6nbDHgkMcIh-QEsErij9dVbnq6CAmho1tPko3H7nOCOoZCWJ7BWh_HMwjKzH7rnCMKbnowS4XmRGKWLh0QoMYTjYQpEoLFM2GCZo7yhb31MS9Y_pv

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН