Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Екс-нардеп від Херсонщини розповів, якими будуть наслідки створення Консультативної ради з ОРДЛО

Про те, чого чекати далі, поділився думкою на Фейсбуці Сергій Хлань:

– Херсонська територіальна організація партії «Європейська Солідарність» звертається до громадян з поясненням ситуації.

Підписання домовленостей про створення Консультативної ради за участі представників України та бойовиків так званих «Л/ДНР» призведе до перетворення Росії зі сторони конфлікту у спостерігача та “гаранта” усіх домовленостей України з терористами Л/ДНР, що перетворить російсько-українську війну у справжню громадянську війну всередині України.

Ми втратимо міжнародну підтримку та будемо вимушені самостійно протидіяти гібридний агресії Росії, яка буде використовувати ОРДЛО для розколу нашої держави.

Незважаючи на різні політичні уподобання українців, ми всі повинні розуміти, що це призведе до руйнації України. До великих бід дія кожного громадянина.

Тому, ми повинні робити все залежне від нас проти не допустити вступу в дію Консультаційної ради, яка знімає з Росії статус агресора та дозволяє їй позбавитись санкцій.

Як керівник Херсонської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» звертаюсь до голови ХОДА Юрія Гусєва, до голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, до кожного депутата Херсонської обласної ради з вимогою провести позачергову сесію Херсонської обласної ради де прийняти звернення до Президента України Володимира Зеленського щодо недопущення легітимізації створення Консультативної ради за участі представників України та бойовиків так званих «Л/ДНР»;

Прошу представників всіх політичних сил підтримати це звернення. Це червона лінія, яку не можна дати перейти владі. Це війна Росії проти України, а не «внутрішній канфлікт».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН