Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Йосипенко: Зміни в громадах можливі за умови співпраці, довірі та наполегливій праці всіх

Про ситуацію з дорогами у Високопільській громаді повідомляє депутат Херсонської облради Ігор Йосипенко:

Як кандидат в народні депутати України по 184 виборчому округу зустрівся з виборцями Високопільської громади, жителі якої нині визначаються з пріоритетами розвитку та перспективами, Край багатонаціональний, працьовитих людей і чудових степових просторів.

На жаль, дібратись до центру громади , як і – до обласного центру через зруйновані дороги вкрай складно. Тому, першочерговим завданням, вважаю – це створення проєктно-кошторисної документації на ремонт доріг, облаштування місцевої інфраструктури.

Бо саме з ремонту доріг розпочинається дбайливе ставлення про людей, які є жителями Херсонщини, які мають право доступу до різних соціальних послуг. Поділився досвідом, яким чином вдалось капітально відремонтувати мостові переходи Милівської та Новокаїрської балок Бериславського району. Як поступово відновлюються дороги та інфраструктура у Милівській громаді, де базується агропідприємство “Злато Таврії”, яке я очолюю.

Спілкування було відверте, але повністю підтвердило, що ми рухаємось у вірному напрямку, що зміни в громадах можливі за умови співпраці, довірі та наполегливій праці всіх. Українці переможуть!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН