Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Аграрії Херсонщини зустрілися із нардепами: просять внести зміни до законопроєкту про продаж землі

24 грудня у сесійній залі Херсонської облради відбулася зустріч аграрії із народними депутатами. Агрірї на зібранні виступили проти нинішньої редакції законопроекту про зняття мораторію на продаж землі. Про те, що там відбувалося на Фейсбуці розповів депутат Херсонської облради Ігор Йосипенко:

 – Нас всіх об’єднала одна біда, одна біль, одні хвилювання. Аграрії, від середнього до найдрібнішого зібралися в актовій залі ХОДА, аби донести до наших народних обранців свою стурбованість щодо законопроєкту стосовно зняття мораторію на продаж землі.

Ми з року в рік працювали чесно, не покладаючи рук, розвиваючи рідне село, відновлюючи потенціал нашого агросектору і створюючи робочі місця. Ми, аграрії Херсонщини, за відкритий і прозорий ринок землі, ми – за зняття мораторію на продаж землі, але закон повинен захищати інтереси, в першу чергу, громадянина України, того трудівника, чиє обличчя обпалене сонцем влітку і чиє серце болить, що буде з землею та нашим селом, а тому тримається міцно за неї, як це заповідали наші пращури. Бо земля – наша цінність, наша незалежність і майбуття. Нема землі – нема села. Нема села – нема України.

24 грудня на зустрічі з народними депутатами України від Херсонщини, агровиробниками регіону висловили свою точку зору на законопроєкт щодо проблемних питань, які ніхто не хоче обговорювати. Спочатку, перш ніж відкрити ринок землі, треба не тільки дослухатись до думки тих, хто працює на землі, а й знайти відповіді на всі проблемні питання, які сьогодні піднімають дрібні та середні фермери.

https://www.facebook.com/yosipenko/videos/pcb.2696690030394320/2696689940394329/?type=3&theater

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН