Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відкрився Центр знань для навчання та допомоги медичним працівникам, – пресцентр ХДУ

На базі Херсонського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України створили Центр знань для навчання та допомоги медичним працівникам. На відкритті був присутній декан медичного факультету Херсонського державного,  Ігор Головченко, який долучився в онлайновому режимі, – повідомляє пресцентр ХДУ.

“Впевнений, що цей структурний підрозділ стане своєрідним осередком, який дозволить консолідувати фахівців і напрацювання у сфері НІЗ, а також поширювати інформацію щодо профілактики і контролю НІЗ та здорового способу життя серед мешканців Херсонщини. Вдячний за підняття актуальних проблем та готовий до подальшої спільної співпраці”, – зазначив декан медичного факультету ХДУ.

У Херсонсьскій обласній військовій адміністрації розповіли, що тут профільні фахівці зможуть отримати сучасну доказову інформацію щодо неінфекційних хвороб та здорового способу життя. Центр знань стане осередком проведення тренінгів, лекцій та семінарів для фахівців з громад та організацій, які працюють у сфері громадського здоров’я.

Центр знань створений завдяки реалізації україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я» за фінансової підтримки Швейцарії.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

У Херсоні поліція проводить перевірки з підприємств щодо виявлення неофіційно працевлаштованих робітників

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН