Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ отримав ноутбуки та акустичну систему за міжнародним проєктом

Триває облаштування освітньо-культурного HUB Херсонського державного університету. Наразі отримано ще 20 ноутбуків для студентів та акустичну систему для проведення заходів у конференц-залі. Техніка надійшла від наших партнерів за проєктом USAID Democratic Governance East Activity (DG East) / Проєкт USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East), – повідомили в пресцентрі ХДУ.

“Не втрачаємо час і робимо так, щоб усі процеси у нас відбувались паралельно: вже проводимо заходи та лекції у HUBі та встановлюємо, тестуємо нове обладнання. Тільки за останній тиждень відбулись лекція з української мови, навчальні заняття для здобувачів медичного факультету, зустріч з херсонськими письменниками… З наступного тижня планується проведення публічних лекцій нашими видатними науковцями”, – коментує ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Ректор наголошує, що все обладнання, що отримують за міжнародними проєктами, беруть на баланс, звітують до казначейства, тобто офіційно капіталізують університет.

“Запрошуємо студентів, викладачів та співробітників використовувати можливості smart-простору. Дякуємо партнерам з USAID – US Agency for International Development та проректорам Аллі ЦапівОлександру Лемещуку, керівниці відділу міжнародних зв’язків та проєктної діяльності Євгенії Ревенко за їхню роботу та нові можливості для наших студентів і колег”, – додав ректор.

Зазначимо, що якщо студенти бажають провести захід у смарт-просторі ХДУ в Івано-Франківську або ж зустрітися з одногрупниками – потрібно попередньо заповнити реєстраційну форму.

 

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Наглядову раду Херсонського державного університету очолив Юрій Рожков

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН