Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Викладачі педагогічного факультету ХДУ провели зустріч з випускниками шкіл Херсонщини

Херсонський державний університет системно веде профорієнтаційну роботу.Відбулася зустріч команди педагогічного факультету із випускниками загальноосвітніх закладів Херсонщини. До зібрання долучилися близько 500 учасників, – повідомляє пресслужба ХДУ.

Привітав абітурієнтів ректор ХДУ Олександр Співаковський. Він подякував за те, що учні попри все, залишаються вірними своїм закладам освіти, своїм вчителям та друзям. Також висловив вдячність педагогам, керівникам закладів освіти за відданість професії, яка надихає їх учнів.

Географія учасників зустрічі – вся область, а якщо глобально, то весь світ, адже наші діти та вчителі розпорошені по різних країнах та областях України! Але всі вони продовжують навчатись та працювати у школах та ліцеях Херсонщини. “Це показник того, що молодь пов’язує своє майбутнє з рідним краєм, хоче вчитися, працювати у своїх закладах та на своїй землі. Є віра у Перемогу, у звільнення тимчасово окупованих громад Херсонщини і повернення всіх додому”, – наголосив Олександрі Співаковський.

Організувала та ініціювала зустріч деканеса педагогічного факультету Любов Петухова. У ході заходу відповідальний секретар Приймальної комісії Юрій Юрчук ознайомив присутніх з особливостями вступу у цьому році, Лідії Дрозд та Анастасії Волянюк презентували можливості факультету та переваг дистанційного навчання.

“Окремі слова подяки – управлінню освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації і його керівниці Тетяні Юшко, яка підтримала організаційно цю зустріч. Гарний приклад співпраці освітян всіх рівнів заради залучення до незламної освітянської спільноти молоді, без якої не можливий подальший розвиток.

Ми чекаємо вступників зі всієї України, абітурієнтів, які вимушено знаходяться за кордоном, але, звичайно, активно співпрацюємо із загальноосвітніми закладами рідної Херсонщини. Наша філософія – формувати людський капітал для рідного регіону, адже ми – херсонці, з Херсонщиною у серці. До зустрічі у ХДУ!”, – підсумував Олександр Співаковський.

 

Читайте на  сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Професор ХДУ прочитав лекцію про цифрові технології для херсонських школярів

ХДУ відкриє центр соціально-психологічної реабілітації в Івано-Франківську

Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”, як  жителі  Херсонщини відновлюють власну справу:

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН