Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускники херсонського вишу можуть отримати матеріальну допомогу

Гуманітарний відділ Херсонського державного університету інформує, що випускники 2022-2023 навчального року, які працюють на посадах педагогічних працівників, можуть отримати одноразову адресну грошову допомогу. Деталі та умови – далі у матеріалі.

Якщо ви навчались на денній формі навчання, за державним замовленням, здобули ступінь бакалавра або магістра за спеціальностями галузі знань «01 Освіта/ Педагогіка», або ступінь бакалавра, магістра за іншою спеціальністю і галуззю знань та уклали на строк не менш як три роки договір про роботу на посадах педагогічних працівників у закладах загальної середньої або професійної (професійно-технічної) освіти, ви маєте право на отримання одноразової адресної грошової допомоги у п’ятикратному розмірі прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Що зробити для того, щоб отримати одноразову грошову допомогу? Зібрати відповідні документи, надіслати на пошту Гуманітарного відділу, у вересні підтвердити своє працевлаштування та очікувати зарахування коштів на банківську картку!

Більше інформації про перелік документів, зразки заяви та договору можна знайти на сторінці сектору сприяння працевлаштуванню студентів та випускників.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН