Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Іван Глухов продовжить обіймати посаду декана факультету фізичного виховання та спорту ХДУ

1 лютого відбулися загальні збори трудового колективу факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету. На порядок денний зібрання винесли питання щодо рекомендації кандидатури Івана Глухова на посаду декана факультету фізичного виховання та спорту.

До заходу долучилися ректор ХДУ Олександр Співаковський, перший проректор Сергій Омельчук, проректори – Максим Вінник, Анна Цапів, Олександр Лемещук, а також представники трудового колективу факультету фізичного виховання та спорту.

На початку зібрання Іван Глухов передав права головування ректору ХДУ Олександру Співаковському. Це одноголосно підтримали усі присутні.

Варто зазначити, що напередодні відбулося засідання вченої ради ХДУ, де Іван Глухов представив звіт про результати своєї роботи на посаді декана факультету фізичного виховання та спорту ХДУ. Члени Вченої ради університету шляхом голосування затвердили звіт.

Іван Глухов – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри медико-біологічних основ фізичного виховання та спорту ХДУ – має стаж науково-педагогічної роботи 15 років. За результатами індивідуального підсумкового рейтингу НПП за групою «Кандидати наук, доценти» Херсонського державного університету в 2022 році – увійшов до ТОП-10.

Іван Глухов вдало поєднує  адміністративну роботу, викладацьку й наукову діяльність. Саме це підтвердили колеги та студенти кандидата, які мали змогу виступити на зібранні.

У результаті збори одноголосно у форматі відкритого голосування рекомендували ректору кандидатуру Івана Глухова на посаду декана.

Олександр Співаковський побажав Івану Глухову бути справжнім лідером, а факультету – розвитку. Також ректор наголосив на необхідності дотримуватись якісних показників освітнього процесу, посилювати наукову складову, адже ми є класичним університетом і кожен з факультетів формує нашу унікальність.

Надалі, за процедурою, ректор ХДУ Олександр Співаковський має укласти контракт з Іваном Глуховим, в якому будуть відображені КРІ та інструментарій досягнення поставлених стратегічних завдань розвитку факультету фізичного виховання та спорту.

Пресцентр ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН