Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш увійшов у рейтинг кращих вишів за показником середнього балу НМТ

Херсонський державний університет увійшов до першої сотні закладів вищої освіти України за показником середнього балу НМТ абітурієнтів, яких у 2022 році зараховано до вишів на навчання за кошти державного або місцевого бюджетів. Про це розповів ректор Олександр Співаковський:

-Відповідний рейтинг напередодні початку вступної кампанії 2023 року оприлюднила інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA». Були проаналізований данні нинішніх першокурсників по 201-му ЗВО держави. Херсонський державний університет на 79-й сходинці.

Чому важливий цей рейтинг як для університету, так і для майбутніх наших вступників? Бо він дає розуміння рівня якості та конкурентності освіти у ХДУ. Якщо серед 200-т ЗВО ми знаходимся на 79 місці, маємо середній бал НМТ на бюджет – 160,1, то це точно свідчить про те, що до нас йдуть діти з достатньо високим рівнем знань. І є конкуренція, бо середній рейтинговий бал у минулому році був 136,01.

Дякуємо за довіру, шановні наші тепер вже студенти! Обіцяємо, що й ваші вихідні результати будуть конкурентними та високими, бо за якість освіти та наших дипломів відповідаю особисто.

Ми не зупиняємось і працюємо над тим, щоб покращувати свої рейтингові позиції по всім напрямам. В складних умовах, в яких зараз знаходимось, зберігаємо лідерство серед херсонських університетів. Рухаємось далі!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН