Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ розпочав співпрацю зі ще одним польським вишем

Херсонський державний університет робить конкретні кроки у напряму розширення міжнародної співпраці для наших студентів та викладачів. Про це повідомив Олександр Співаковський:

-Разом з ректоркою Університету імені Яна Длугоша у Ченстохово (Польща) професоркою Анною Випич-Гавроньською підписали Меморандум про співпрацю між нашими університетами. Йдеться про академічну мобільність викладачів та студентів, семестрові обміни, участь у проєктах Erasmus+ KA131, наукових конференціях. І це не колись, а вже з наступного навчального року!

Також зустрілися з в.о. декана і командою викладачів гуманітарного факультету Університету імені Яна Длугоша, щоб детально окреслити взаємодію з факультетом української й іноземної філології та журналістики ХДУ. Нагадаю, вчора відбулась зустріч з керівництвом медичного факультету польського університету.

Такі практичні результати візиту нашої делегації, яких, упевнений, не можливо було б досягти у повному обсязі, спілкуючись онлайн чи за допомоги електронної пошти. Живе спілкування дає можливість презентувати наші можливості та окреслити спільні перспективи. Тільки вперед, посилюючи позиції Херсонського державного університету.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН