Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Всесвітній день туризму херсонців чекають у Художньому музеї

27 вересня 2018 року об 11.00 у Херсонському обласному художньому музеї ім.О.О.Шовкуненка відбудуться урочистості з нагоди святкування в області Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.

У рамках урочистої програми заплановано нагородження Почесними грамотами та Подяками голови облдержадміністрації та голови обласної ради працівників туристичного галузі за особисті трудові досягнення у професійній, службовій діяльності, оголошення найкращих та найактивніших представників туристичного бізнесу за їх плідну співпрацю з органами державної влади у сфері розвитку туризму та індустрії гостинності на Херсонщині.

На свято запрошуються керівники провідних пансіонатів, санаторіїв, готельних комплексів, власники садиб сільського зеленого туризму, екскурсоводи, туроператори та тур агенти з внутрішнього туризму області, представники влади з районів та міст області, засобів масової інформації.

Приєднатися до участі у заході можна за окремими іменними запрошеннями, які можна отримати, звернувшись до Департаменту культури, туризму та курортів облдержадміністрації за телефоном: (0552) 22 45 57, або на e-mail: tourism.ks@ukr.net.
Контактна особа: Маслов Сергій Валерійович

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН