Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина готується до яскравого святкування Дня туризму

Департамент туризму та курортів Херсонської ОДА запрошує на неймовірну подію цієї осені, присвячену святкуванню Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні. 27 вересня на Херсонщині відбудеться перша туристична майстерня! У Міжнародному аеропорту «Херсон» зустрінуться представники влади, провідні гравці туристичної сфери регіону, бізнесмени, інфлуенсери та журналісти.
  Так, у рамках туристичної майстерні заплановано прес-брифінг «Херсонщина туристична приваблива цілий рік». У зустрічі візьмуть участь голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв, директор Департаменту туризму та курортів ХОДА Тетяна Волинець, директор Міжнародного аеропорту «Херсон» Віталій Кучерук та виконавчий директор Асоціації журналістів «Туристичний прес-клуб України» Володимир Царук.
  Гості майстерні стануть свідками відкриття першого на Херсонщині сенсорного туристичного інформаційного центру. Амбітні плани Департаменту – створення цілої мережі інфоцентрів на території області, що стануть важливою ланкою в процесі комунікації з туристами.
  Також на учасників заходу чекає платформа ділового спілкування «Візія створення сучасної індустрії гостинності Херсонщини», модератором якої виступить директор Департаменту туризму та курортів Тетяна Волинець. Організатори платформи зібрали блискавичних спікерів – ключових гравців сфери туризму Херсонської області.
  Пізніше святкування Всесвітнього дня туризму та дня туризму в Україні продовжиться грандіозною «Tourism Party», що відбудеться в єдиному автентичному шато України. А Ви знали, що Таврія має свої власні Сім чудес? Не пропустіть презентацію серії захоплюючих тематичних відеороликів, знятих на теренах Херсонської області та знайомство з інноваційними проектами Департаменту. Ви матимете змогу заслухати виступи справжніх інфлуенсерів туристичної галузі й привітати найініціативніших представників туристичної сфери 2019!
  Креативна команда організаторів підготувала для гостей «Tourism Party» справжній сюрприз: дивовижну екскурсію виноробним господарством Князя П.М. Трубецького. Ви зможете оглянути старовинні винні підвали, що зберігають більше десяти тисяч пляшок вина, сім тисяч із них – рідкісні екземпляри. Романтичної атмосфери святковому вечору додасть вечеря у ресторані шато, а вишукане меню від шеф-кухаря не залишить байдужим жодного гурмана. Крім того, учасників вечері вражатимуть ексклюзивною розважальною програмою за участю зіркового ведучого.
 Зауважимо, що учать у заходах відбуватиметься за обов’‎язковою попередньою реєстрацією. Посилання: https://forms.gle/PtWxd3ZtwS2rWboU7

  Координацію організаційних питань здійснює Департамент туризму та курортів Херсонської ОДА +38-066-7-24-04-24.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН