Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як у Херсоні відзначили Всесвітній день туризму

27-го вересня у Херсонському обласному художньому музеї ім. О.О.Шовкуненка відбулося урочисте святкування Всесвітнього дня туризму! 

Щирими словами привітав представників найперспективнішої галузі Херсонщини від очільника області та від себе особисто заступник голови облдержадміністрації Андрій Балонь. А також за високі досягнення в роботі, професіоналізм, популяризацію туризму на Херсонщині почесними грамотами та подяками голови облдержадміністрації та облради відзначили представників сфери туризму з усіх куточків області, повідомляє Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради в групі Новини Бериславщини

Серед них подякою голови облдержадміністрації Андрія Гордєєва відзначили нашого земляка Віталія Логвиненка – вчителя математики та інформатики Новокаїрської загальноосвітньої школи, котрий неодноразово проявляв свою активну громадську позицію, готовність та головне – Спроможність діяти на користь розвитку туристичної привабливості свого краю! Дякуємо Віталію за його зусилля та бажаємо натхнення, якомога більше нових цікавих ідей та сил для їх реалізації!

Як пройшло святкування дивіться у репортажі “Українського Півдня”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН