Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Небезпечні хвороби шкіри навчилися лікувати у Херсоні

За допомоги судинного лазера, який нещодавно встановлений у клініці, пацієнти безболісно позбуваються новоутворень на шкірі, пігментних плям, гемангіом, розацій, рубців та шрамів. Імпульсний лазер на рідкому кристалі допомагає при псоріазі, є абсолютно безпечним навіть для немовлят.

Апарат американського виробництва «Candela» застосовують при лікуванні всіх судинних ушкодженнях шкіри обличчя та тіла. Таких апаратів лише три в Україні – у столиці, Одесі та в Херсоні.

«Судинний лазер використовується для неінвазивної судинної хірургії, тобто без оперативного втручання. Ефективно лікує судинні ураження, плями, гемангіоми, судинні морформації, купероз, акне. В усьому світі лікування псоріазу є малоефективним, а ось завдяки застосуванню «Candela» вдається загасити вибух захворювання. Процес відбувається наступним чином: постріл холоду, а потім – лазеру. Пацієнт майже нічого не відчуває. Апарат є безпечним, і рекомендований до застосування з двотижневого віку», – розповів генеральний директор приватної клініки «TORNADO» Сергій Гармаш.

Клініка «TORNADO» працює на ринку приватних медичних послуг вже 25 років. Завдяки високій якості послуг та сучасному обладнанню завоювала довіру пацієнтів. Під брендом об’єднались і кілька інших приватних медичних фірм. Клініка пропонує клієнтам допомогу при гінекологічних, проктологічних, урологічних проблемах, а також – комплексну діагностику та beauty-процедури.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН