Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський бізнес не проти позапланових перевірок Держпродспоживслужбою

Таке бажання висловили учасники «круглого столу», в якому взяли участь підприємці та працівники Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту прав споживачів в Херсонській області. Результатом непланових перевірок є приписи, які вказують на недоліки у веденні власної справи. До планових візитів контролерів підприємці можуть усунути і не платити величезні штрафи.

Зустріч організована головою ради підприємців Херсонської області Юрієм Рожковим.

«Були часи, коли підприємці відчували тиск з боку влади, контролюючих, фіскальних органів. Зараз країна змінюється. Я бачу своє завдання у тому, щоб малий бізнес відчув: мої двері завжди відчинені. Якщо є якісь питання, я, як голова ради підприємців, готовий підставити плече. Щоб бізнес не відчував на собі тиску, потрібно налагодити мости між підприємцями та державними службами. І на першому «круглому столі» ми разом зі співробітниками Держпродспоживслужби вирішили, що підприємці самі запрошуватимуть контролерів до себе для перевірок. Буде налагоджене спілкування, не буде місця корупції», – впевнений Юрій Рожков.

Зустріч з працівниками Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту прав споживачів була першою із запланованих. Голова ради підприємців планує організувати «круглі столи» з працівниками податкової, митної служб області та іншими контролюючими організаціями.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН