Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У проєкті «Кава з Лідією Григор’євою» Юрій Рожков розповів про особисте життя (Відео)

У родині успішного підприємця, благодійника і депутата Херсонської обласної ради  дружина присвятила себе вихованню трьох дітей. Двоє старших синів по закінченні вишів повернулись до Херсона і зараз, хоч і мешкають окремо, працюють разом з Юрієм Геннадійовичем на підприємстві «Оригінал Авто». Менша в сім’ї – семирічна донька Єлизавета.

«Дуже важливо, щоб випускники, виїхавши на навчання за кордон, повертались додому і тут, завдяки своїм знанням і креативним ідеям, розвивали власну справу. Мої сини, яким вже 25 і 21 рік, працюють зараз зі мною і багато чого привносять у розвиток бізнесу. Зараз, коли мені виповнилось 48 років і я став заможною людиною, я розумію, що головне в житті – це діти й інвестиції в них. Це стосується не лише власних, а й усіх дітей. Бо від них буде залежати, як складеться життя в країні в майбутньому, коли люди мого віку вийдуть на пенсію», – розповів Юрій Рожков.

У суспільному житті підприємець дотримується тієї ж позиції: дітям потрібно давати умови і простір для розвитку здібностей. З 2018 року Юрій Рожков є фундатором громадської платформи «Добро переможе», яка займається підтримкою найменш захищених верств населення та ініціює масові заходи для розвитку громади. Часто буває у закордонних поїздках і бачить, що співвітчизники не відчувають себе щасливими, як в інших країнах.

«Я впевнений, що добро переможе, що людина приходить в цей світ, щоб змінити його на краще і залишити слід. Тому буду робити все, аби співгромадяни стали більш щасливими, більше посміхались і раділи», – підсумував підприємець і меценат.

В інтерв’ю Юрій Рожков розповів і про те, як українському виробнику вдалось пробитись на європейський ринок і чому європейці віддають перевагу власному продукту, а українці – поки що ні. Переглянути розмову за чашкою кави можна за посиланням.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН