Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Абітурієнти Херсонщини вже готуться до вступної кампанії

На Херсонщині успішно працюють 4 вищих навчальних заклади, 3- в обласному центрі та Новокаховський гуманітарний інтитут.

Вища школа відкрита у Новій Каховці 1999 року як філія Відкритого міжнародного університету „Україна” і всі роки готує фахівців в галузях права, обліку та оподаткування, фінансів, психологів, комп’ютерної інженерії. Двотисячна студентська родина готується до літньої сесії.

Новокаховський гуманітарний інститут живе, розвивається. Зараз настає гаряча пора у прямому й переносному сенсі. Студенти готуються до іспитів, а приймальна комісія до роботи з абітурієнтами. Рада повідомити, що планову акредитацію пройшли всі спеціальності, відтак протягом наступних 10 років наша вища школа продовжить підготовку за всіма діючими спеціальностями”, – розповіла Олена Баєвська, перший проректор Новокаховського гуманітарного інтитуту університету “Україна”.

Ще до початку вступної кампанії інститут провів великомасштабну профорієнтаційну роботу у школах району й області. Викладачі й студенти інституту залучали до роботи у наукових секціях школярів, які могли визначитись з майбутньою професією та подати документи до вступу в гуманітарний інститут у Новій Каховці.

Ми взяли собі за мету працювати безпосередньо з учнями старших класів. Це особиста позиція і ректора Георгія Івановича Севрюкова. Інститут виділяє транспорт, який доставляє групу викладачів і студентів до школи. Вони розповідають про майбутню професію з власного досвіду, влаштовують чудові презентації, і діти можуть зробити вибір. Вступна кампанія 2017 року розпочинається. Абітурієнти можуть подавати сертифікати ЗНО за 2016-17 навчальний рік. Поки невизначеними залишаються правила прийому до магістратури для юристів. Міносвіти не надало пояснень. Але приймальна комісія готується приймати поповнення у лави своїх студентів”, – розповіла відповідальний секретар приймальної комісії НГІ Марина Щедріна.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН