Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Особливості вступної кампанії для молоді Херсонщини

Інститут відкритого університету «Україна» у Новій Каховці цього року почав готуватись до вступної кампанії заздалегідь. Оскільки навчаються у виші діти переважно із сільських районів області, то головним – було донести до всіх випускників шкіл інформацію, яких спеціалістів готує інститут.

Ректорат підписав угоду з підприємствами, що займаються пасажироперевезеннями і розмістив інформацію про інститут в усіх автобусах. Також були виготовлені відеоролики. Тож недобору на спеціальності не очікують.

Є особливості вступної кампанії-2018, які можуть викликати труднощі у минулорічних випускників, оскільки сертифікат зі здачі ЗНО з іноземної мови повинен бути лише 2018 року. З решти навчальних предметів сертифікати є дійсними.

«Цьогоріч вступники до магістратури на спеціальність «психологія» вперше здавали ЗНО з англійської мови. Дехто починає панікувати з цього приводу. Інститут набирає першокурсників на спеціальності: психологія, право, комп’ютерна інженерія, облік та оподаткування, фінансова справа й страхування. Наші випускники користуються попитом на внутрішньому ринку праці. Є перелік працедавців, на підприємствах яких наші студенти проходять практику впродовж всього навчання. Теорія вивчається поряд з практикою», – розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Марина Щедріна.

На І-ому курсі навчання студенти проходять навчальну практику на одному з підприємств, з ким укладена угода, на ІІ-ому – ознайомчу, а вже на ІІІ-ьому – виробничу. Часто підприємства запрошують до себе на роботу випускників інституту. За останні 4 роки 200 фахівців, яких підготувала вища школа, працюють в управліннях Пенсійного фонд.

Однією з переваг навчання в Новокаховському гуманітарном у інституті є те, що він входить до мережі Відкритого університету «Україна» і має можливість залучати провідних науковців з різних регіонів для навчання своїх студентів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН