Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускники Високопільського ліцею посадили саджанці дубів та калину на території закладу

«Я вірю в майбутнє твоє, Україно!» – під таким гаслом випускники 2024 року Високопільського ліцею Херсонської обласної ради взяли участь у загальнонаціональній акції єднання та віри «Випусники-2024 року для майбутніх поколінь», приуроченій до Українського Дня навколишнього середовища — 20 квітня.
Випускники 2024 року з директором Світланою Миценко та класним керівником Наталією Невінчаною посадили на території закладу дерева – символи українського народу: калину та молоді дубочки, – повідомляється на сайті ліцею.
“Цей вибір не був випадковим, адже слово «калина» походить від «калити», тобто «загартовувати». Це символ віри, любові, щастя, краси та поваги. А дуб – могутність, довголіття, здоров’я, мужність. Він – дерево життя та незламної віри в Україну та нашу Перемогу. Переконані, що ці дерева зростатимуть, щоб через 20 і більше років майбутні покоління бачили, якою сильною була віра в нашу Державу! Закликаємо випускників 2024 року, які далеко від рідного селища, доєднатися до Акції і посадити дерево у своєму містечку чи селі та додати фото у коментарях”, – додала адміністрація  освіту закладу.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН