Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректор ХДУ звітував про роботу закладу в 2023 році перед наглядовою радою

14 травня в онлайн-форматі у Херсонському державному університеті відбулося засідання Наглядової ради. Серед питань, які розглядалися, – звіт ректора  за 2023 рік. Модерував засідання голова Наглядової ради, депутат Херсонської міської ради Юрій Рожков, – про це повідомили в пресцентрі ХДУ.

Олександр Співаковський, ректор ХДУ, звертаючись до наглядової ради, зазначив:

“Ми вибудовуємо систему, при якій цифровізація, інтернаціоналізація, наукові дослідження, робота з документування історії та підтримки двох офісів для збереження ідентичності Херсонщини – все працює у межах виконання Стратегії розвитку ХДУ до 2027 року. Спираємось на об’єктивні показники – рейтинги, які дають уявлення про результати спільної роботи”, – прокоментував ректор.

До обговорення звіту ректора долучилися представники Наглядової ради. Зокрема, голова Наглядової ради ХДУ Юрій Рожков відмітив високі показники активності студентів і в цілому позитивні тенденції в роботі закладу освіти.

Мирослав Дурдинець,начальник відділу № 5 управління забезпечення діяльності керівництва Міністерства внутрішніх справ Департаменту організації діяльності МВС України, член Наглядової ради, запропонував визнати роботу ректора відмінною, наголосивши, що ХДУ має стратегічне значення як для півдня, так і для України в цілому:

“Я вважаю, що ви показали фантастичний результат. Вас чути, вас знають. Університет займає активну громадянську позицію, освітню та наукову діяльність проводять на високому рівні, тому пропоную затвердити та визнати роботу відмінною”.

Після затвердження звіту перейшли до розгляду поточних питань.

Які питання розглядалися ви можете прочитати в статті на сайті “Український південь”:

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

У ХДУ відбулося засідання наглядової ради під керівництвом Юрія Рожкова

Також читайте: ХДУ піднявся у науковому рейтингу ЗВО на 20 позицій

Дивіться, як Херсонський державний університет проводить флешмоб до  Дня вишиванки:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН