Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти ХДУ взяли участь у медіатренінгу в Чернівцях

У Чернівцях стартував тренінг «Подкасти та відео. Формати та інструменти». До заходу доєдналися здобувачі спеціальності журналістика Херсонського державного університету, зокрема Юрченко Інна, Бондаренко Катерина, Рудницька Марія, Домбровський Володимир, – повідомили в пресцентрі ХДУ.

Протягом трьох днів насиченої та творчої роботи учасники зможуть осягнути мистецтво подкастингу, проаналізувати кращі зразки українських та закордонних подкастів, зрозуміти концепцію вдалого просування свого медіапродукту, а також опанувати основи запису та монтажу аудіо-/ відеоконтенту.

Крім того програмою заходу передбачена ціла низка цікавих практичних вправ та творчих завдань, що пов’язаних з аудіо-відео розробкою тем, підготовкою власних подкастів.

Модераторами тренінгу стали Лілія Шутяк, кандидатка наук із соціальних комунікацій, доцентка кафедри журналістики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, медіаекспертка-тренерка та Роман Пазюк, кандидат філологічних наук, доцент кафедри журналістики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, медіатренер Українського інституту медіа та комунікацій.

Нагадаємо, що це заключний воркшоп в рамках вишколу для студентів-журналістів, організатором якого виступив Харківський пресклуб, раніше здобувачі взяли участь у тренінгах «Інструменти роботи осінтера», що проходив у Львові (14 лютого 2024 р.) та «Інструменти для фахового зростання журналіста в умовах інформаційних війн» – м. Кам’янець-Подільський (9 листопада 2023 р.).

Неформальна освіта є невід’ємною та пріоритетною частиною підготовки нового покоління медійників, саме тому здобувачі спеціальності 061 Журналістика Херсонського державного університету систематично є учасниками тренінгів, семінарів, воркшопів, що дозволяє ознайомитися з сучасними інформаційними трендами, перейняти досвід провідних журналістів України та здобути унікальний досвід у царині соціальних комунікацій.

 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”

У Киселівці Чорнобаївської громади внаслідок детонації російського снаряда постраждало двоє місцевих жителів

Дивіться відео про отримання в Херсоні гуманітарної допомоги від міжнародних організацій:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН