Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студентка ХДУ збирає кошти на водний дрон для ЗСУ

Мошенська Валерія, студентка факультету психології, історії та соціології Херсонського державного університету, вже півроку збирає кошти для військових ЗСУ, – повідомляє пресцентр ХДУ.

Наразі дівчина відкрила новий збір на запчастини для лодки-камікадзе. ЇЇ ціль — 55 000 гривень.

«Вже півроку я збираю хлопцям на їхні потреби, спершу це були невеликі суми: від 2 000 до 6 000 тисяч. Взимку з моїм другом робили свічки та розпалювачі, які надсилали як на лівий берег, так і на авдіївський напрямок. Також проводила збори на маскувальні сітки та хімічні грілки. Цього разу це вже мій сьомий збір. Щодо звітності: у мене є активний інстаграм, де я виставляю всі збори та звіти», — розповіла Валерія.

Ініціативу студентки підтримав Студентський парламент ХДУ:

«Валерії потрібна наша допомога в зборі коштів на водний дрон «камікадзе» для наших захисників! Маємо ціль — зібрати необхідну суму настільки швидко, наскільки це можливо, щоб дрон був готовий для використання в найкоротший термін».

Двоє людей, які зроблять найбільші донати, отримають ексклюзивні призи:

  • І місце — підписане військовими видання «Херсонські есеї: жити, щоб перемагати».
  • ІІ місце — підписаний військовими прапор України.
  • «Залучайте до донатів своїх друзів, знайомих і родини, аби якомога більше людей зробити внесок у світле майбутнє України. Давайте разом покажемо, наскільки ми єдині та готові діяти заради України», – закликає студентський парламент ХДУ.

  •  Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН