Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Хореографічні колективи Високопільської громади на Херсонщині взяли участь у Всеукраїнському фестивалі в Кривому Розі

Життя віднолюється в деокупованих населених пунктах Херсонщини, які знаходяться подалі від фронту.Поступово повертаються родині з дітьми ідо Високопілля на Херсонщині, яке було під окупацією російських військових в 2022 році. Дорослі знаходять можливість займатися з дітьми.
“Учасниками хореографічного фестивалю “DANSING STARS FESTIVAL” стали наші дитячі колективи “Динамікс”, “Доброго вечора, ми з України”, “Фієста”; дуети Поліна Вітівяк і Владислава Бурбеза і Поліна Гончаренко і Владислава Заєць; сольне виконання Іллі Догляда, керівник Вікторія Міхно”, – повідомляє адміністрація Високопільського будинку культури.
Усі танцюристи гарно виступили і з 700 учасників заходу високопільці здобули такі результати: два колективи -ІІІ- і місця, і чотири – ІІ – місця.
“Дякуємо переможцям і керівнику Вікторії за предсавлення нашої громади і свого таланту. Також вдячні усім причетним за організацію поїздки”, – зазначено в дописі.
Хореографічнийфестиваль-конкурс  “DANSING STARS FESTIVAL” відбувся у Кривому Розі. НАГАДАЄМО, ЩО, що Високопілля було звільнене у вересні 2022 року. Частина адмінбудівель пошкоджені, серед них і  місцевий будинок культури.

ПІдготував – Олексій Кравчук.

Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь”:

На Херсонщині за підтримки Нідерландів реалізується проєкт з водопостачання

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН