Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відновив роботу Офіс євроінтеграції

Сприяння децентралізації, відбудова громад, допомога бізнесу, залучення інвестицій — такі основні напрямки діяльності закладені в Стратегії розвитку АРР «Офіс євроінтеграції» Херсонської області на 2024-2026 роки.  До відновлення своєї діяльності Агенція підійшла ґрунтовно, тож першочерговим завданням було розробити низку інституційних документів — стратегію, фандрейзинговий і комунікаційний плани, внутрішні політики. Все це необхідно для окреслення напрямків подальшої роботи, визначення пріоритетних завдань, – повідомляє пресслужба  організації.

Проєкти цих документів було презентовано стейкхолдерам Агенції — громадам, підприємцям, ініціативним групам регіону. У ході презентації директорка АРР Аліна Кузьміна зазначила, що стратегія установи опирається на стратегічні документи Херсонської області та напрацювання стратегічних сесій, які відбулися у лютому.

«Ми розуміємо, що не можемо працювати з усіма викликами і проблемами, які наразі має Херсонщина. Але частину з них Агенція здатна взяти на себе. Наприклад, відновлення роботи ЦНАПів, допомогу підприємцям у матеріально-технічному забезпеченні, написання грантів громадам, ГО, бізнесу для їх розвитку», — сказала Аліна Кузьміна.

На презентації також розглянули основні напрямки і види діяльності АРР; конкретні послуги, які може надавати Агенція; основні шляхи залучення коштів у регіон (фандрейзинговий план); мету, канали і цільові групи комунікації Агенції (комунікаційний план).

«Звертайтесь з будь-якими питаннями і пропозиціями. Ми відкриті до співпраці!» — підсумувала директорка АРР наприкінці заходу.

Дивіться у відео, як ворог руйнує Херсонщину:

https://youtu.be/c8Al_YSl5k8?si=XsJ8ED_l0oJkf7_I

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН