Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До місцевих бюджетів Херсонщини надійшло 15 млн гривень земельного податку

У січні – березні 2024 року від землевласників та землекористувачів до бюджетів територіальних громад Херсонщини надійшло 15 млн гривень плати за землю. Із загальної суми надходжень більшу частину перерахували юридичні особи – 10,9 млн гривень. Решта припадає на  громадян – землевласників та землекористувачів, які сплатили 4,1 млн гривень, – повідомляє пресслужба установи.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує: у сервісі ДПС «Електронний кабінет» або в мобільному застосунку «Моя податкова» громадяни, які володіють нерухомістю та земельними ділянками, можуть ознайомитись з інформацією щодо належних їм майнових об’єктів і нарахованих податкових платежів, своєчасно розрахуватися з бюджетом, а у випадку наявності податкового боргу – сплатити заборговані податки.

Також громадяни – землевласники та землекористувачі, які мають податкову адресу в Херсонській області, можуть провести звірку з питань достовірності нарахувань плати за землю в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Водночас, просимо врахувати складну безпекову ситуацію в регіоні та необхідну інформацію щодо нарахування плати за землю отримувати дистанційно – через сервіси ДПС або за номером телефону 097 952 38 64 в робочі дні з 09:00 до 14:00 години.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Благодійники передали херсонцям сучасну побутову техніку: хто отримає

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН