Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці Херсонщини проводять інформаційні тренінги для підприємців

У ЦОП Херсонщини бізнесмени та громадяни опановують податкове законодавство та електронні сервіси. Фахівці Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжують проведення інформаційно-пізнавальних тренінгів. Метою таких заходів є ознайомлення платників податків з новаціями податкового законодавства та можливостями електронних сервісів ДПС України, – повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Зокрема, під час тренінгів податківці розповідають про зміни в справлянні майнових податків, оновлення Порядків обліку платників і заповнення платіжних інструкцій, оподаткування податком на доходи фізичних осіб і військовим збором доходу у вигляді благодійної допомоги, яка виплачується внутрішньо переміщеним особам міжнародними благодійними організаціями, особливості реєстрації РРО/ПРРО, встановлення безплатного програмного рішення ПРРО від ДПС України тощо.

Також учасники зустрічей вивчають можливості одного із найзручніших електронних сервісів ДПС – «Електронний кабінет», який дозволяє в режимі реального часу подавати заяви на отримання адміністративних послуг, звітність, отримувати актуальні дані з реєстрів тощо.

Окрему увагу податківці акцентують на мобільному застосунку «Моя податкова», за допомогою якого можна дистанційно отримати електронні сервіси податкового відомства для громадян та сплати належні суми податків.

Тренінги відбуваються у формі діалогу, який сприяє кращому засвоєнню отриманої інформації.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Пенсійний фонд України: уряд продовжив термін ідентифікації

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН