Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці Херсонщини проводять семінари з податкового законодавства

Фахівці Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі постійно проводять міні семінари для бізнесменів та громадян. На заходах розглядаються актуальні питання застосування вимог податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС України.

Зокрема, під час спілкування розглядаються питання щодо особливостей загальної та спрощеної систем оподаткування, сплати податків та єдиного внеску в умовах воєнного стану, ведення обліку товарних запасів, переваг і реєстрації РРО/ПРРО, основних аспектів заповнення платіжних інструкцій на сплату податків, застосування штрафних санкцій за порушення законодавства, оподаткування податком на доходи фізичних осіб і військовим збором доходу у вигляді благодійної допомоги, яка виплачується внутрішньо переміщеним особам міжнародними благодійними організаціями тощо.

Особлива увага приділяється отриманню практичних навичок щодо використання наявних електронних сервісів ДПС, значення яких неможливо переоцінити у cкладних безпекових умовах деокупованої Херсонщини.

Багато років поспіль представники бізнесу та громадяни мають можливість дистанційно отримати необхідну податкову інформацію за допомогою сервісу «Електронний кабінет». Віднедавна для цього запроваджено ще й безплатний мобільний застосунок «Моя податкова».

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі й надалі продовжувати проводити роз’яснювальну роботу з метою підвищення податкової обізнаності бізнесменів і громадян.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН