Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Голопристанщині підприємці торгували підакцизними товарами без ліцензій та держреєстрації

Саме Голопристанський район цього року найбільше приймав відпочивальників з усіх куточків України і прикро , що бюджети різних рівнів недоотримали кошти через непрозору діяльність суб`єктів підприємницької діяльності, – повідомляє “Український південь”.

В підтвердження цього Ігор Клим, керівник  Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на своїй сторінці у ФБ написав наступне:

Ввечері, працюючи з документами, звернув увагу на кіпу постанов Голопристанського суду, якими, різні судді, але як «під копірку» позвільняли від адміністративноі відповідальності осіб за торгівлю на морі підакцизними товарами без державноі реєстраціі, а також без відповідних ліцензій.

Рішення прийняті на підставі відсутності складу адміністративного правопорушення на думку суду. Не буду вдаватись до мотивів прийняття постанов. Крім того відсутня особа, якій нанесено збитки, що унеможливлює подачу апеляціі. Земля кругла, я впевнений, що судді, які приймали такі рішення обов‘язково про них згадають, коли будуть рятувати рідних людей від наслідків вживання фальсифікату. Але, руки не опускаємо – працюємо, і радує те, що кількість ліцензій на морі збільшилась більш ніж у два рази!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН