Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На пораду до фіскалів ходили херсонські автоперевізники

Ініціативу про проведення спільної координаційної наради з автомобільними перевізниками області за участі представників Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки, ГУ Держпраці в Херсонській області та управління патрульної поліції Херсонської області підтримали у фіскальній службі області.

У приміщенні прес-центру Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбулася дискусія – обговорення проблемних питань здійснення та ліцензування підприємницької діяльності у сфері пасажирських перевезень та вантажів, забезпечення якісної та безпечної роботи автотранспортних підприємств у зимовий період. У заході прийняли участь 26 керівників та уповноважених представників суб’єктів господарювання, які проводять діяльність у сфері пасажирських та вантажних перевезень на Херсонщині.

За словами начальника фіскальної служби області Ігоря Клима, тільки офіційне працевлаштування найманих водіїв та ліцензування підприємницької діяльності з пасажирських перевезень має створити однакові конкурентні умови для ведення підприємницької діяльності на Херсонщині. Також прокоментував питання відповідальності за сприяння  неоформленим трудовим відносинам на підприємствах автотранспорту та навів конкретні приклади виплати заробітної плати нижче мінімально визначеної на законодавчому рівні. Не залишилась поза увагою інформація про використання в підприємницькій діяльності договорів «аутстафінгу» та їх наслідки.

Учасники зустрічі мали можливість висловити свої думки та практичні рекомендації по створенню комфортних та безпечних умов пасажирам і водіям на дорогах нашої області.

Головним підсумком заходу стали спільні цілі та завдання всіх державних установ – навчити суб’єктів господарювання працювати у правовому полі та продовжити активну спільну роботу по здійсненню державного контролю за автомобільними перевізниками на Херсонщині.

                                                                                                       Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН