Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройшов навчальний семінар для підприємців

Таким став підсумок семінару для платників податків, який відбувся  за участі провідних фахівців Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та представників Головного управління ПФУ в Херсонській області.

Відтак, значна увага на семінарі була зосереджена на питаннях нарахування та сплати ЄСВ за найманих працівників, а також заповненні оновленої звітності з ЄСВ. Були розглянуті індивідуальні запитання щодо відображення угод ЦПХ, внутрішніх сумісників, особливостей формування звітності щодо звільнених або переведених на іншу посаду працівників.

Не менш важливою стала інформація про початок проведення з 05 жовтня 2018 року перевірок суб’єктів господарювання щодо детінізації зайнятості доходів населення на Херсонщині. За повноваженнями спеціалістів фіскальної служби області до категорії ризику потрапляють підприємства громадського харчування, роздрібної торгівлі, зокрема, торгівлі електронною та побутовою технікою. У зоні ризику підприємці, які за поданою звітною інформацією мають оформлені трудові відносини з лише одним найманим працівником або наймані працівники взагалі відсутні. При цьому платники проводять підприємницьку діяльність на декількох об’єктах та декларують значну суму доходів.

Як засвідчили учасники семінару, отримана інформація неодмінно стане у нагоді для практичної щоденної роботи, а такі діалоги допоможуть платникам краще орієнтуватися у нововведеннях законодавства. А це і є той неоціненний багаж знань, без якого сьогодні неможливо повноцінно працювати у правому полі.

Наступний безкоштовний семінар з питань новозмін у сфері оподаткування та справляння єдиного внеску відбудеться 30 жовтня 2018 року о 10-00 за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, 166, актова зала Дніпровської районної у м. Херсоні ради. За інформацією щодо участі у семінарі звертайтеся за телефонами 42-76-20 та 42-76-15.

 

Прес-служба Головного правління

ДФС у Херсонській області,

Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН