Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Роботодавці Херсонщини спрямували на соціальні потреби майже 5,7 млрд гривень ЄСВ

У 2023 році суб’єкти господарювання Херсонської області сплатили 5687,3 млн гривень єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що ЄСВ – це консолідований страховий внесок, збір якого здійснюється до системи загальнообов’язкового державного соціального страхування в обов’язковому порядку та на регулярній основі з метою забезпечення захисту у випадках, передбачених законодавством, прав застрахованих осіб та членів їхніх сімей на отримання страхових виплат (послуг) за діючими видами загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Обов’язок щодо розрахунку та сплати єдиного внеску покладено на роботодавців, фізичних осіб-підприємців та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність. Гарантією надходження цього платежу до бюджету є легальна зайнятість. Своєчасна сплата єдиного внеску гарантує громадянам право на соціальний захист.

Пресслужба Головного управління ДПС у        Херсонській         області,      Автономній  Республіці Крим та м. Севастополі.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

На лівобережжі Херсонщини пораненим окупантам не дають відпусток через масове дезертирство

Витягла дитину з палаючої машини: історія херсонки, яка врятувала немовля під час обстрілу росіян

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН