Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ створить документальний фільм «Історії академічної стійкості в Україні» за підтримки міжнародних партнерів

Про це повідомив Олександр Співаковський, ректор ХДУ.
“Переходимо до практичної реалізації проєкту «Academies4Ukraine» програми Erasmus+ (напрям KA220-HED-Проєкти співпраці у сфері вищої освіти). Провели зустріч з координатором проєкту Academis4Ukraine, представником компанії i-Strategies паном Gianluca Vagnarelli. Мали честь спілкуватись з ним в Оффіді (Італія) під час стартової зустрічі зі всіма учасниками проєкту, а він,  крім нашого університету, об’єднує ще два українські університети (Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Одеський національний технологічний університет) і два закордонні: University of Helsinki (Фінляндія) та RTU – Rīgas Tehniskā universitāte (Латвія). За результатами цього робочого візиту отримали чудове відео від італійських колег. Для себе ми вже маємо чітку матрицю кроків проєкту, зі строками та результатами, склад робочої групи від університету та розумінням участі кожного партнера, – зазначив Олександр Співаковський.
Йдеться про створення та поширення документального фільму «Історії академічної стійкості в Україні», обмін найкращим досвідом психологічної підтримки переміщених студентів українських університетів, створення та видання цифрового посібнику «Посібник з впровадження університетської служби психологічної допомоги студентам».
“Під час зустрічі обговорили питання фінансового менеджменту, отримали відповіді на запитання, погодили план дій на найближчий час. Проєкт розрахований на два роки, тому попереду багато цікавого! Дякую колегам – першому проректору Сергію Омельчуку, проректорам Аллі Цапів та Максиму Віннику, керівниці відділу міжнародних ініціатив та проєктної діяльності Євгенії Ревенко, головній бухгалтерці Ірині Поповій, заступниці головного бухгалтера Наталії Сундруновій, керівниці пресцентру Оксані Казаковій за роботу”, – додав ректор вишу.

Читайте на сайті  інформаційного видання “Український Південь”:

Декан ХДУ Іван Глухов захистив наукове звання доктора наук

Медичний факультет ХДУ та лікарня Херсона створили спільний реабілітаційний проєкт

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН