Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медичний факультет ХДУ та лікарня Херсона створили спільний реабілітаційний проєкт

Медичний факультет спільно з Херсонською міською клінічною лікарнею імені Є.Є.Карабелеша, яка є одним зі стейкхолдерів факультету, реалізовуватиме спільний проєкт “Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я”,  – зазначає пресцентр ХДУ.

“У листопаді завідувачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Оксана Лаврикова взяла участь у роботі круглого столу за спеціальністю 227.1 Фізична терапія. Саме тоді в деканаті виникла ідея подати заявку від медичного факультету на участь у проєкті “Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я”, фінансованого USAID та імплементованого організацією “Momentum Wheels for Humanity”, – розповів декан медичного факультету Ігор Головченко.

Наразі факультет вже отримав відповідь, що заявка на участь в програмі успішно схвалена.

Умовою проєкту є очне відвідування тренінгів (лютий, березень) і створення команди, до складу якої входитиме один викладач кафедри та провідний клінічний супервізор з відділення реабілітації.

Ігор Головченко зазначив, що таким клінічним супервізором погодилася стати реабілітолог Херсонської міської клінічної лікарні імені Є.Є.Карабелеша. Також декан подякував генеральному директорові лікарні Аллі Малицькій, яка підтримала ідею спільної роботи.

 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

ХДУ отримав дизель-генератор від міжнародних партнерів USAID

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН