Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція встановлює особи кіберзлочинців

Мешканці Херсонщини продовжують ставати жертвами банківських телефонних шахрайств. Через необачність громадян їх картки після спілкування з незнайомцями залишаються «порожніми».
 Так, вчора, 20 липня, до поліції звернувся 66-річний херсонець. Він розповів, що йому зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником банку. Під час розмови з незнайомцем заявник повідомив останньому реквізити своєї банківської картки, після чого з неї були зняті 15900 гривень. За аналогічних обставин втратив 24 тисячі гривень й 65-річний житель Бериславського району, – повідомляє  Поліція Херсонської  області.
Поліція нагадує: банківські працівники ніколи не запитують у клієнтів персональні дані як клієнта банку, так і банківської картки.
Ні в якому разі під час телефонної розмови з незнайомцями щодо даних вашої банківської картки не розголошуйте пароль, який можливо в цей час надійшов через SMS-повідомлення, пін-код картки, CVV-код (три цифри, вказані на зворотному боці картки). Краще припиніть розмову та зв’яжіться для консультації з оператором банку за безкоштовним номером «гарячої лінії», вказаний теж на зворотному боці картки.
Будьте пильними та обачними.
Возможно, это изображение текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН