Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці планують заходи до ювілейної річниці з Дня заснування (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

Нова Каховка — це молоде та квітуче місто на півдні України, яке має великий потенціал та вражає стрімким розвитком. А працелюбні та завзяті жителі досягають успіхів у всіх сферах життя, прославляючи рідне місто за кордоном.

Цього року Нова Каховка відзначатиме 70-ту річницю від Дня заснування. Підготовка до свята вже розпочалася. Новокаховський міський голова, голова новокаховської територіальної громади Володимир Коваленко зазначив: «Готуємо заходи, є розпорядження міського голова, є відповідний оргкомітет. В цьому питання мене підтримали і голова Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута, і голова обласної ради Олександр Самойленко, і народний депутат України Сергій Козир.

Є велика кількість заходів за різними напрямками — і в системі освіти, культури, спорту. Вони вже розпочалися. Всі заходи, які проходитимуть в цей період на території громади, будуть продиктовані відбитком цієї дати. 70 років — це дата, яка сьогодні мобілізує всіх нас. Ми готуємо заходи, які розпочнуться у лютому, а закінчаться у вересні Днем міста».

Нова Каховка постійно розвивається та розбудовується. До святкування 70-ої річниці з Дня заснування тут також заплановано багато робіт з ремонту та реконструкції різних об’єктів. Володимир Коваленко прокоментував: «Буде реконструкція центральної площі в Новій Каховці. Сподіваємося, що відбудеться капітальний ремонт реанімаційного відділення, спортивного залу «Гарт», освітлення в’їзду вулиці Електромашинобудівників з боку Таврійська, буде відремонтовано дорога у селище Козацьке, дорога у Нових Лагерях».

Жителі Нової Каховки люблять місто, в якому живуть. Робота місцевої влади і комфортні умови надихають їх працювати та, поєднавши зусилля, також змінювати на краще своє рідне місто.

Спортсмени виступають на міжнародних аренах, культурні діячі також встигли неодноразово заявити та представити Нову Каховку за кордоном. Розвивається сфера медицини та туризму. Молодь активно бере участь в житті міста. Кожна людина намагається докласти зусиль, аби  Нова Каховка й надалі розквітала.

Важливо, що місцева влада цінує старання жителів міста: на святкуванні 70-ої річниці планується вшанування першобудівників — тих, хто зробив внесок у розвиток міста та тих хто працює і своїми стараннями змінює Нову Каховку. Володимир Коваленко зазначив: «Будуть нагородження різного рівня.

Тобто, комплекс заходів, як елемент вдячності тим, хто жив і працював до нас, як елемент подяки тим, хто працює сьогодні і як капітальний фундамент для того, щоб були наступні ювілеї, свята і хороше життя. Наприклад, депутат обласної ради Едуард Репілевський разом зі своїм сином за минулий рік доволі велику суму коштів вклали у розвиток міста (як благодійна діяльність), вже замовили пам’ятник Матері».

Планується масштабне святкування, яке захопить увагу жителів і гостей міста та надихне на нові плани та ідеї. Володимир Коваленко наголосив: «70 років святкуватимемо масштабно, запросимо багато гостей. Херсонщина зможе відсвяткувати разом з мешканцями нашої громади цей ювілей, тому що Нова Каховка — це надбання Херсонщини і всієї України. Тут мають право жити і бути щасливими всі люди».

Детальніше — у сюжеті телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН