Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховській громаді готуються до новорічних свят

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

Настала пора зимових свят, до яких активно готуються в Новокаховській громаді. Про це розповів новокаховський міський голова, голова Новокаховської територіальної громади Володимир Коваленко: «Планується низка спортивних заходів, 19 відвідувань, які треба провести. На трьох я вже був. Вдячний дітям, які займаються в секціях, дякую тренерам. Відповідний відділ закупив солодощі, які ми роздаємо маленьким спортсменам. Аналогічні заходи будуть проведені з медичними працівниками, працівниками культури, педагогами. В Палаці культури буде проведено костюмований захід. Театральний колектив центрального будинку культури проїде по всім сільським територіям, буде виставкова програма і вручення подарунків».

Міську ялинку відкриватимуть 23 грудня після проведення сесії з прийняття бюджету. Відкриття відбудеться на центральній площі Нової Каховки о 16:00. На гостей чекає театральне дійство, казкові герої, конкурси, концертна програма, новорічні сюрпризи та святковий настрій. Всі заходи відбуватимуться з дотриманням рекомендацій щодо карантинних обмежень в умовах пандемії.

«Територія міста велика, тому ялинки будуть розташовані в трьох різних місцях, аби у кожному мікрорайоні була можливість відсвяткувати. Ялинки будуть і у сільських клубах», — зазначив Володимир Коваленко. Також він додав: «Готується велика кількість святкових програм. Резиденція Діда Мороза буде розташована в Палаці культури. Діти разом з батьками вже сьогодні пишуть листи. На це свято мешканці нашої території своєю працею, своїм ставленням до міста, до історії, до минулих поколінь цілком заслужили».

Турбуються в громаді й про тих, у кого матеріальні статки не такі великі. «Разом з Едуардом Репілевським ми зустрілися з Радою ветеранів, будуть виділені продуктові набори. 560 солодких подарунків отримають діти військових», — наголосив Володимир Коваленко.

Свято вже вступило в права на території громади, з кожним днем набираючи все більшого розмаху.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН