Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці продовжують ремонт доріг (відео)

Місцева влада Нової Каховки кожен рік спрямовує кошти на ремонт та облаштування доріг. 2021 рік не став виключенням. Заступник Новокаховсьго міського голови Леонід Чурсинов прокоментував: «У нас є своє комунальне підприємство. Ми в цьому році виділили на утримання доріг близько 14 млн грн. Цього, звичайно, недостатньо для того, щоб були виконані всі роботи.

Те, що сьогодні відбувається на вулиці Горького — це державна субвенція на капітальний ремонт доріг за програмою «Велике будівництво». Розпорядниками коштів є комунальне підприємство обласної державної адміністрації «Місцеві дороги Херсонщини». Вони провели тендер. Проходять роботи по виконанню цього капітального ремонту. Маємо надію, що в найближчі два-три тижні роботи будуть виконані». 

Нині завершуються ремонтні роботи по вулиці Молодіжній (колишня Горького), між вулицями Дружби та проспектом Перемоги. Ремонтні роботи було розпочато ще в жовтні. Леонід Чурсинов зазначив: «Місцеві кошти пішли на поточний ремонт вулиць міста. Ми завжди на початку весняного сезону даємо можливість нашому транспорту їздити по дорогам без ям. Звичайно, це ямочний ремонт, тому що ідуть маршрути наших автобусів, працюють таксі, люди їздять. 

Тому завдання в першу чергу полягає в тому, щоб не було перешкод для автомобільних поїздок. Велика сума грошей була виділена і виконані роботи в міжквартальних проїздах. В жилому фонді ми вже три роки дуже інтенсивно працюємо над тим, щоб всі двори мали гарний вигляд і була можливість у людей не тільки ходити, а й їздити, пересуватися матусям з візочками». 

Стан доріг важливий, адже він визначає безпеку руху.

Фото з соцмереж.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН