Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці триває спорудження Центру олімпійських видів спорту

Під час робочої поїздки до міста заступник голови облдержадміністрації Едуард Науменко та заступник начальника департаменту розвитку територій Віталій Караваєв ознайомилися з перебігом спорудження об’єктів в рамках національної програми «Велике будівництво».

На об’єкті «Будівництво Центру Олімпійських видів спорту «Н2О» Нова Каховка» по проспекту Дніпровський,18» у відповідності до діючих будівельних норм виконано огородження об’єкта, облаштовано тимчасові будівлі, підключення до мереж електро- та водопостачання.

Об’єкт забезпечений інформаційними табличками. Виконані роботи по улаштуванню зовнішнього освітлення та відеоспостереження. Об’єкт перебуває під охороною КП «Муніципальна охорона».
Станом на 30.07.2021року виконані наступні роботи:
– Зрізання родючого шару грунту та розміщення його поза межами забудови;
– Вирізування чагарників та корчування пнів;
– Розроблення та переміщення 22 тис. м3 грунту;
– Укладено 400 м3 бетону, залито дно малого басейну, продовжуються роботи з бетонування чаші великого басейну та роботи з перенесення каналізаційного колектору за межі виділеної земельної ділянки.

На об’єкті «Будівництво центру надання адміністративних послуг» продовжуються роботи з монтажу скління фасаду, оздоблення фасаду, монтаж конструкцій головного входу, монтаж сантехнічного та вентиляційного обладнання, внутрішні та зовнішні опоряджувальні роботи, монтаж технологічного устаткування.

Розпочато роботи з благоустрою прилеглої території та встановлення малих архітектурних форм.
Роботи на об’єктах продовжуються.

Відділ капітального будівництва

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН