Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Реконструкція багатофункціонального спортмайданчика проходить на стадіоні «Енергія» у Новій Каховці (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

Реконструкція багатофункціонального спортивного майданчика проходить на стадіоні «Енергія» у Новій Каховці. Виконувати роботи будівельники почали ще у жовтні. Виділенню необхідної суми у розмірі 3 млн 100 тис. грн. із субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій посприяв народний депутат України Павло Павліш.

Новокаховський міський голова, голова Новокаховської територіальної громади Володимир Коваленко прокоментував: «Павліш Павло Васильович допоміг з ресурсу по соцекономрозвитку, який він отримав на свій округ. Роботи ведуться гарними темпами і стоїть завдання завершити їх до 25 грудня. Ми запросимо Павла Васильовича і інших керівників області та здамо спортмайданчик в експлуатацію у цьому році».

На цьому спортивному полі у Новій Каховці, площею майже 1000 кв. м, зможуть проходити різноманітні заходи, волейбольні та баскетбольні змагання. Нині вже завершуються роботи з бетонування поверхні. Народний депутат України Павло Павліш активно співпрацює з громадами Херсонщини. Він розповів: «В Україні взагалі не вистачає заходів, закладів і майданчиків, де люди могли б проводити своє дозвілля, займатися спортом. Тому таких місць багато не може бути. Якщо ми говоримо про те, що нам потрібне здорове суспільство та здорова молодь, то необхідно створювати більше можливостей для того, щоб дорослі і діти могли знайти себе або у спорті, або просто у вільний час якось розважитися і пограти у футбол чи волейбол».

Поступово оновлюється стадіон «Енергія» у Новій Каховці. Соціальна сфера є пріоритетом місцевої влади.

Детальніше — у сюжеті телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН